Denver ne želi da Jokić igra za Srbiju na EP!

Menadžer Nikole Jokića Miodrag Ražnatović istakao je da Denver Nagetsi ne žele da on igra za reprezentaciju predstojećeg leta.

Košarka 17.04.2017 | 17:45
Denver ne želi da Jokić igra za Srbiju na EP!
Jokić je eksplodirao u tekućoj NBA sezone i postao ključni igrač "grumenja", pa tim iz Kolorada želi da on radi individualno na svom napretku za sledeću sezonu kako bi bio još bolji.

"Oni smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima. Govorimo pre svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije. On ima veliku želju da igra, ali videćemo šta će se dogoditi", rekao je Ražnatović gostujući na televiziji Pink.

Jokić je prošlog leta bio jedan od ključnih igrača Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom u osvajanju srebrne medalje na OI u Rio de Žaneiru.

"Dosta toga se promenilo u međuvremenu, oni žele da on leto provede na drugačiji način. Pre nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarati s njima kako bi dobio zeleno svetlo da igra za reprezentaciju. Sporno je samo ovo leto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno", dodao je Jokićev menadžer.

Jokić je u tekućoj sezoni prosečno beležio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici. U Srbiju bi trebalo da dođe početkom maja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar