Čolinu ženu napala obožavateljka

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena.

Zabava 12.04.2017 | 08:35
Čolinu ženu napala obožavateljka
Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pjevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena cio život.

Naime, Čolina vatrena obožavateljka je otišla toliko daleko, da je njegovu suprugu Aleksandru napala nožem i posjekla po licu.

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čolić za jedan magazin.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga - ispričao je pjevač.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zeljko

12.04.2017 16:20

Bog te vidio,sta bi sa ovim covjekom,,kao slogiran.Botoks je cudo.

ODGOVORITE