Uroš uči Gogu igricama u seksu

Pevačica Goga Sekulić, koja je odnedavno verena sa 15 godina mlađim Urošem Domanovićem, priča za „Alo!“ da razlika u godinama ne utiče na njihov odnos, naročito u krevetu.

Zabava 11.04.2017 | 11:19
Uroš uči Gogu igricama u seksu
Ona ističe da je uz budućeg supruga ponovo upoznala ljubav i da joj je on pomogao da prevaziđe smrt muža Igora Ramovića.
Goga priznaje da Urošu nije bilo lako da shvati barijeru koju je imala prema muškom svetu posle Igorove smrti i da joj je bilo teško da uplovi u vezu.

- Nije lako bilo ni njemu ni meni, hvala mu na razumevanju i podršci koju mi je pružio u proteklom periodu. Mislim da su za vezu i brak bitni tolerancija, kompromis i razumevanje. Dok je tako, znam da ćemo biti srećni. Uroš zna da bude budan čitavu noć dok sam negde na nastupu i da čeka da mu se javim telefonom da sam dobro, da bude siguran da je sve OK - ponosno kaže Sekulićeva i otkriva da iako je on deceniju i po mlađi od nje, nije morala da ga uči igricama u krevetu.

- Mogu vam samo reći da on mnogo toga zna, tako da sam zapravo dosta ja od njega naučila - kroz smeh otkriva Goga, koju smo pitali da li za Uroša uveče sprema posebna seksi izdanja.

- Samo ću vam reći da mi u takvim situacijama smeta svaki delić garderobe. Time sam vam sve rekla - vragolasto odgovara pevačica i ističe da njenom budućesm suprugu ne smeta kada se ona provokativno obuče.

- On je taj koji me tera da se seksepilnije oblačim, doduše, on me kritikuje kada je moja figura u pitanju i traži da skinem još nekih pet kilograma. On smatra da bih time dovela telo do savršenstva - kaže ona.

Goga je u Beograd doputovala sama zbog promocije nove pesme „Red i zakon“, koju potpisuje reper Stefan Đurić Rasta, a za koju snima i visokobudžetni spot.

- Uroš je morao da ostane u Cirihu zbog svojih obaveza. Iako mu je teško kada se razdvojimo, a kako je to samo na nekoliko dana, ipak ima razumevanja. Naročito kada je u pitanju moj posao, Uroš pravi kompromis - kaže Goga, koja se verinikom živi u luksuznom delu Ciriha.

Na pitanje da li je Uroš nju prvo upoznao iz medija i svega što se pisalo o njoj, pevačica kaže da je to nažalost njena sudbina, ali i sudbina svake druge javne ličnosti.

- Nije mi postavljao mnogo pitanja jer nije preterano pratio šta se pisalo o meni, znao je ono što treba da zna. On je zahtevao da se naša veza zasniva na poverenju i kako sam ja neko ko uvek govori istinu, to nije bio problem, tako da od samog početka ne postoje nikakve tajne među nama - kaže Goga, s kojom je Uroš verio krajem decembra prošle godine.

Svadbena ceremonija očekuje se uskoro u Beogradu.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

robija

11.04.2017 10:50

Ma koga ti zalis sponzoruso,kaze pjesma nevjerujoj ni kad spava!

ODGOVORITE
Name

Istina

11.04.2017 10:55

Krajnji domet doticne su gacice. Ne razumijem medije koji jednoj takvoj nuli od zene ustupaju medijsku paznju.

ODGOVORITE
Name

Vip-tetka

11.04.2017 12:36

ma kroz ovu je proslo vise mesa nego kroz Gavrilovicev pogon za pravljenje kobasica za godinu dana.

ODGOVORITE
Name

mmm

11.04.2017 14:37

Jadna do sad bila neuka.

ODGOVORITE