Kiki i „Piloti“ sanjaju u Semberiji

Kiki Lesendrić i grupa Piloti za vikend su počeli snimanje spota za pjesmu „Svet je lep kada sanjamo“.

Zabava 06.04.2017 | 12:35
Kiki i „Piloti“ sanjaju u Semberiji
Riječ je o pjesmi iz 1987. godine, u novom aranžmanu, a naći će se sa još 19 najznačajnijih pjesama ovog benda na njihovom novom albumu, koji uzlazi uskoro.

Spot, za čiju produkciju je zadužena ekipa „Invenio Films“ smješten je u srećne osamdesete i prati bend koji putuje na koncert, usput vodeći sa sobom sve na koje naiđu.

- Pesma je sa albuma „Kao ptica na mom dlanu“ iz 87. Nikada nismo snimili spot za nju, a trebali smo i eto, došao je i njen red. Scenario je jako zanimljiv, ekipa mlada, puna entuzijazma – kaže Kiki za portal InfoBijeljina.

Prvi dio spota sniman je na širem prostoru Bijeljine. 


- Tri su razloga zašto snimamo ovdje. Prvi je ekipa „Invenio Films“ koja je zadužena za spot, a koja je upravo iz Bijeljine, drugi razlog su lokacije, tražili smo mjesta na kojima nije snimano do sada i našli smo ih, uživamo ovdje, a treći, najvažniji – naši prijatelji Marketing klub apoteka „Betty“, koji nam pomažu u cijeloj ovoj priči, koji su imali želju da jedan deo spota bude sniman upravo ovde. Videćete na kraju, ekipa sa spota osvežavala se upravo „Betty čajevima“ koje od srca preporučujemo.

„Invenio Films“, produkcija koja je zadužena za ekranizaciju pjesme „Svet je lep kada sanjamo“ funkcioniše već gotovo 4 godine, prepoznatljivi su po video-spotovima Halida Bešlića, Alme Čardžić, Zuzi Zu i mnogih drugih muzičkih imena sa ex YU prostora, ali i po marketing kampanjama za različite kompanije. Pored spota za Kikija i Pilote trenutno pripremaju još nekoliko video projekata:

- Sa Kikijem je do saradnje došlo sasvim slučajno. Preslušavali smo pjesme kod njega u studiju, razgovarali o tome šta bi mogao biti prvi singl sa predstojećeg albuma i u trenu shvatili da je to pjesma „Kada sanjamo“. Bukvalno za tri minuta imali smo kompletan scenario, vidjeli da nam se energije poklapaju i Kiki je odlučio da upravo mi radimo taj spot. Onda je u cijelu priču ušao „Betty“, nekako su se prepoznali u toj pozitivnoj energiji i podržali nas. Prije petnaest dana odredili smo datum snimanja, ne znajući kakvo će biti vrijeme, iako većinu kadrova snimamo vani i evo, danas je idealan dan. Znači – prati nas sreća. Preostaje nam još jedan dan snimanja u Sarajevu, potom montaža i postprodukcija, tako da krajem aprila možete očekivati i premijeru spota – kaže Dalibor Mrdić iz „Invenio Filmsa“.

Grupa „Piloti“, skupa sa „Električnim orgazmom“, „Crvenom  jabukom“ i „Rock simfonijom“  14. aprila nastupa u sarajevskoj „Skenderiji“,  na koncertu nazvanom „Noć majstora“, gdje će biti snimljeni i završni kadrovi spota „Svet je lep kada sanjamo“. Odmah posle toga očekuje se i izlazak albuma sa 20 pjesama iz rane faze grupe „Piloti“ u potpuno novim aranžmanima.

BN TV

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Maja

06.04.2017 12:16

Super ! Konacno da se nesto ljepo snimi u Bijeljini , a ne samo Hule , Fazlije i slični.

ODGOVORITE
Name

Komentator

06.04.2017 14:41

Čuj spot za staru pjesmu?

ODGOVORITE
Name

Ambo Ramadeus

06.04.2017 19:55

Moj Kiki ovi ce ti u spotove ubaciti seljakluka i grmaljistike a u tvojim pjesmama toga nema.Tvoje pjesme su nas vodile kroz zivot, zato ne kvari to.

ODGOVORITE
Name

Coma

07.04.2017 10:49

Mora da su i tebi ubacili nešto čim znaš.

Name

banjica

07.04.2017 06:38

Kiki legendo! Sve pohvale!!! Divni kadrovi najljepsih predjela!

ODGOVORITE
Name

N.P.G.

07.04.2017 09:17

Već po fotkama se vidi da će ovo biti divna priča. Jedva čekam!

ODGOVORITE