Glumac izveo studente na ručak

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Ivan Bosiljčić angažovan je kao asistent profesorke Vide Ognjenović na odseku glume na Akademiji lepih umetnosti, gde studentima prenosi svoje glumačko iskustvo.
 
 

 

Zabava 05.04.2017 | 11:20
Glumac izveo studente na ručak
Posle povratka iz Moskve gde je snimio seriju „Hotel Rusija” i film „Kako dočekati Novu godinu”, glumac Ivan Bosiljčić posvetio se radu u Narodnom pozorištu, kao i Pozorištu na Terazijama, gde u sklopu redovnog repertoara ima predstave. Pored toga, srpski glumac predaje na fakultetu, što je manje poznata informacija. Rad na Akademiji lepih umetnosti ga ispunjava, a paparaco „Blica” uslikao je Bosiljčića kako u jedno beogradskom restoranu sa studentima ruča, a nakon toga zajedničkim snagama pripremali su za kafanskim stolom jedan dramski komad.

Gosti restorana bili su oduševljeni ovim prizorom, pa su se mogli čuti komentari da je Bosiljčić pravi primer kako bi profesori trebalo da stimulišu studente da se dodatno zainteresuju za učenje.

- Oni su zaista zlatna deca. Sada su na završnoj, trećoj godini, a profesorka Vida Ognjenović i ja ih vodimo. Zaista bih voleo da dobiju šansu kakvu zaslužuju po svom potencijalu - kaže Bosiljčić za „Blic”.

 Srpski glumac je u martu održao muzičko poetsko veče pod nazivom „Par stihova za nas“ u Madlenijanumu, a najveće iznenađenje svakako je bio dolazak njegovih studenata.

 - Bili su mi velika podrška i nije mi bilo svejedno. Baš ove godine smo radili govorenje poezije i Šekspira i u jednom trenutku sam pomislio: „Bože, gledaju me moji studenti, moram da se preslišam.” Malo se obrnula uloga, tada su oni bili moji procenjivači. Ipak, dan kasnije, na predavanju su mi otkrili da su bili i te kako zadovoljni - kaže Ivan za „Blic”.

Srpski glumac održaće 21. aprila još jedan koncert u Madlenijanumu, i to zbog velikog interesovanja publike, koja je za prethodni nastup tražila kartu više.

Blic
foto:internet
 
 

 
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Blic++++

05.04.2017 11:50

Dobar Glumac......:)

ODGOVORITE