Ambasador smjestio suprugu u zatvor zbog preljube

Sadik Marafi, ambasador Kuvajta u Austriji, smestio je u zatvor svoju suprugu, predsednicu luksuzne avio-kompanije „Dalija Er“ Hind el Ahabi – zbog preljube.

Zanimljivosti 01.04.2017 | 12:25
Ambasador smjestio suprugu u zatvor zbog preljube
Kuvajtski ambasador optužio je suprugu za prevaru, zbog čega je ona osuđena na dve godine zatvora. Kaznu će morati da odsluži u Maroku.

Uz to, Ahabi mora da plati prevarenom suprugu 18.000 evra.

Priča ambasadora i Ahabi, koji imaju dvoje dece, veoma je komplikovana. Razveli su se u septembru 2014, ali zvanična dokumenta o razvodu nisu dobili.

Zbog bračne prevare osuđen je i Ahabin ljubavnik, marokanski preduzetnik Karim B., na sedam meseci zatvora. Kažnjena je i Ahabina sestra, koja će u zatvoru provesti šest meseci zbog navodnog falsifikovanja dokumenata.

Marokanski zakon kažnjava bračnu prevaru zatvorom do dve godine.

RTS
foto:RTS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

DOMI

02.04.2017 12:52

PREVARILA GA SA SRBINOM,SVAKA JOJ CAST!!

ODGOVORITE
Name

Rodjaci

02.04.2017 20:10

Njih dvoje su bliski rodjaci cak i lice jedno na druho. Tu dodje do zasicenja. Marokanci su francusli proizvod: hostapleri i kurvari. Sitan je ambasador za tog Kerima, ali je sujeta povrijedjena. Kad bi u Bosni kaznjavali ostale bi van zatvora mnoge ali bi zatvor ipak bio pun. Hoce li mu njen zatvor donijeti dusevni mir. U svakom slucaju treba razgovarati s nekim psihologom.

ODGOVORITE