Zbog tableta mogla umrijeti

Pjevačica, glumica i "loto" djevojka oduvjek je voljela da izgleda dobro, a to ju je jednom prilikom koštalo zdravlja.

Zabava 01.04.2017 | 07:23
Zbog tableta mogla umrijeti
Željela je da smrša i zbog toga je pila tablete. Međutim, jednom je uzela preveliku dozu i završila u bolnici.

- Uzimala sam obskurne tablete, u kojima je bilo amfetamina. Znala sam da ga ima, ali mislila sam da je u malim količinama. To je bilo prije 10 godina, i bile su veoma skupe. Obično sam imala samo za jedan mjesec. Koštale su 200-300 evra za jedan mjesec. A onda se desilo da sam imala neke pare i nastavila sam da pijem i drugi i treći mjesec - priseća se Suzana i nastavlja:

- Pošto sam intenzivno vježbala, videla sam da mi je skako puls i ja prestanem da pijem to. Sjećam se, bio je ponedeljak. U petak, ja umesto da odem na Mikonos sa mojim dragim, završim u bolnici sa pulsom koji uopšte nisam mogla da očitam. Tada sam se zarekla da nikada ništa neću uzimati. Otada sam postala obazrivija. Strogo pazim šta jedem, pijem i kakve tablete uzimam. Meni su u bolnici samo suze išle i sjećam se da sam pomislila: "Zbog gluposti da moja djeca ostanu siročići. Treba se čuvati, jer ko sebe čuva i Bog ga čuva" - rekla je Suzana za list Alo!.

Danas, priznaje da vrlo pazi šta unosi.



- Brinem o zdravlju što sam starija sve više. Velika je stvar što nikada nisam bila pušač i umjereno kvalitetan alkohol. Kad kažem kvalitetan alkohol, mislim na vino i rakijicu. Ne pijem pivo, tačno osjetim kada mi kažu da je nešto domaće, a znam da nije. Tako da je dobro i lagano vino moj izbor. Takođe, ne jedem tešku i masnu hranu. Kada sam napunila 40 godina, sve što sam dotad voljela, a bila sam strašan gurman, prestala sam da jedem. Ukus mi se promijenio sam od sebe. Bog me je opomenuo da pređem na bareno, salate, blage ukuse... Gledam da dovoljno spavam, posljednjih godina obavezno dremnem po podne. Kažu kardiolozi da to čuva srce - ističe Mančićeva.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pero

01.04.2017 06:03

Koja k.... a tolika medijska paznja boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

rumu ija

01.04.2017 06:10

Ova bi mogla sa dramoserom,cudi me da nije bila u cirilici!

ODGOVORITE
Name

RAJNA

01.04.2017 07:05

Ovu za glasnogovornika SNSD-e , ona bi iznijela priču i kad je naš predsjednik prvi put bio na noni( noša), kad je pio na flašicu, kad je bacio cuculu . Išao bi serijal na RTV , predsjednik do puberteta i od puberteta, nedaj Bože da je zaposle i tako je besposlena, jer joj je zet dao k....c, pa je nije pozvao na vjenčanje.Tašta iz horor filma.

ODGOVORITE
Name

Plasticar

01.04.2017 20:32

Jako bitan podatak nama koji ne znamo kud od problema bolesti i pogresnih lijekova.

ODGOVORITE