Otkrivena strogo čuvana tajna

Za njih teško neko može da kaže da rade posao koji se ne primećuje! Šetanje guze oko ringa za milion dolara!

Zabava 30.03.2017 | 08:18
Otkrivena strogo čuvana tajna
Devojke koje tokom mečava ultimat fajt šampionata (UFC) „obaveštavaju” gledaoce u dvoranama koja runda upravo počinje noseći table sa brojevima ostavljaju bez daha, ali ono što verovatno niste znali je da su za takve „performanse” sjajno plaćene.

Prema podacima, prosečna godišnja primanja UFC devojaka je 20.000 dolara, samo od šetanja ringom! U ovim kalkulacijama nije Arijani Selest, najpoznatija ring seks-bomba ovog sveta. Amerikanka, rođena 11. novembra 1985. kao Penelope Lopez Markez, zarađuje godišnje tačno milion dolara od šetnje ringom. Arijani je debitovala u UFC-u 2006. i četiri uzastopne godine proglašavana je za „ring devojku godine”.



Slava u svetu borilačkog sporta doneli su joj je i foto-sešni sa najpoznatijim svetskim časopisima kao što su „Plejboj“, „Maksim“, FHM i „Sports ilustrajted“.

Ono što je posebno interesantno je da su ring devojke procentualno bolje plaćene od devojaka koje se bore u oktagonu.

- Stvarno ne razumem zbog čega one dobijaju toliko para. U stvari, ne znam da li su one preplaćene ili su devojke koje se bore premalo plaćene. Ono što znam je da devojke koje se bore mnogo više doprinose UFC-u od ovih koje šetaju sa kartonskim brojkama u rukama. Raspodela novca u ovom sportu nije pravična - rekla je 2015. Ronda Rouzi, u tom trenutku najbolji ženski borac na svetu.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar