Ovo su najbolje aviokompanije

Istraživanje koje je nedavno sprovedeno pokazalo je kako neke aviokompanije itekako drže do odnosa prema putnicima i pre, ali i za vreme puta.

Putovanja 26.12.2016 | 10:14
 Ovo su najbolje aviokompanije
S druge strane, neke, među kojima su i poznate svetske kompanije, baš i nisu dobro prošle kad je u pitanju zadovoljstvo korisnika.

U istraživanje je bilo uključeno nekoliko kategorija, kao što su ljubaznost osoblja, hrana i piće, udobnost sedišta, ukrcavanje i vrednost za novac. Takođe, kompanije su bile podeljene u dve kategorije, prema dužini leta. Prva kategorija obuhvatila je kompanije čiji letovi često traju kraće od 3 sata, a druga one letove, gde u avionu provodite 6 ili više sati.

Istraživanje sprovedeno među putnicima tako je pokazalo kako je najbolja kompanija za kraća putovanja turski avioprevoznik Turski erlajns. Naime, korisnici njihovih usluga dali su im najviše ocene za hranu koju poslužuju, kao i za uslužnost osoblja. U vrhu su se još našle kompanije Skandinavian erlajns i Ajslender, dok je na samom dnu španska niskotarifna kompanija Vueling. Takođe, dva mesta iznad Vuelinga, našao se slavni Rjaner.

Što se tiče dugih letova, najboljom, prema zadovoljstvu putnika, pokazala se kompanija Singapur erlajns. Putnici smatraju kako je kod njih gotovo sve savršeno, pa su tako u skoro svakoj kategoriji zaslužili maksimalne ocene. Singapurčane slede kompanije Emirates i KLM, a dva poznata imena našla su se na dnu. Naime, ako je verovati putnicima, Er Kanada i Junited erlajns morali bi hitno da promene svoju politiku na bolje.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar