Sofija Vergara u haljini Meline Džinović

Dizajnerka Melina Džonić je na svoju listu klijenata, pored zvezda kao što su Šeron Stoun, Dženifer Lopez i Kejt Bekinsejl, upisala i jednu od najlepših žena na svetu.

Moda i ljepota 03.03.2016 | 08:46
Sofija Vergara u haljini Meline Džinović

Melina Džinović je kratko vreme na dizajnerskom nebu, a već je obukla neke od najlepših žena na svetu. Šeron Stoun, Dženifer Lopez, a sada i prelepu Sofiju Vergaru. Vergara, jedna od najseksepilnijih glumica, ponela je crnu, elegantnu Melininu haljinu za potrebe editorijala za arapsko izdanje „Harpers Bazara“. Zanimljivo je da je istu haljinu prvo nosila glumica Kejt Bekinsejl na jednom događaju u Los Anđelesu.

- Haljina je iz prošle kolekcije. Prvo ju je nosila Kejt, a sad i Sofija, koja je tip žene kakvu mi volimo, žene pravih oblina, a poznato je da ne volim mršavice. Kao i Dženifer Lopez. To su savršene žene - rekla nam je Melina, koja je trenutno u Majamiju, gde sprema nove poslovne planove. Snimanje sa Sofijom u glavnoj ulozi i u njenoj haljini obavljeno je u Los Anđelesu. Glumičin stilista je za tu priliku želeo baš Melinin model.

- Ovaj uspeh je divan, posebno za nekog ko to nije ni planirao. Da li sam se već navikla na to da svetske zvezde nose moje haljine? Na to ne možete da se naviknete. Ushićenje je ogromno svaki put - istakla je Melina, koja je tokom jednog razgovora za „Blic“ otkrila da joj je želja da obuče još samo Sindi Kraford, jer je ona baš po ukusu njenog muža.

- Haris je taj koji vuče poteze iz senke. Obukla sam dve od tri žene koje su, prema Hariju, najlepše na svetu. Šeron Stoun, Dženifer Lopez i Sindi Kraford su mu omiljene žene.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar