Rijana kao modni kreator

Popularna pevačica Rijana oprobala se i u ulozi modnog kreatora i na reviji u Njujorku tokom Nedelje mode predstavila svoju kolekciju „Fenti Puma“ inspirisanu Japanom, sa gotovo isključivo crno-belim kreacijama uličnog stila.

Moda i ljepota 15.02.2016 | 15:30
Rijana kao modni kreator

U intervjuu uoči revije, koja je održana u mračnoj atmosferi nalik na šumsku, na sceni okruženoj dimom i ogledalima, pevačica sa Barbadosa rekla je da „uživa u kreiranju i izražavanju luckastih ideja koje joj padnu na pamet“, prenosi AP.

„To je najbolje u svemu - imati mogućnost da se izrazite“, istakla je Rijana, dodavši da je moda za nju nešto što se prirodno ispoljava.

Uživa, kako kaže, u otkrivanju različitih stilova, materijala i krojeva što „nije lako, ali nije ni mnogo naporno“.

Jedna od najvećih pevačkih zvezda današnjice godinama je posećivala modne događaje. Gotovo redovno je bila u publici na revijama kreatora kao što je Aleksander Vang, te sada kaže da ju je inspirisalo mnogo velikih svetskih dizajnera, mada nijednog ne želi da imenuje jer ne želi nikoga da imitira.

Reviji na kojoj je predstavljena Rijanina kolekcija za kuću „Puma“ prisustvovali su brojni ljubitelji mode, među kojima su bili i američki glumac i domaćin predstojeće dodele Oskara Kris Rok, supermodel Naomi Kembel, pevači Ni-Jo i Pit Venc, kreator Džeremi Skot i urednica Voga Ana Vintur.

RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar