Savršeno lakiranje noktiju

U posudicu s vodom sipajte lepak za nokte i vodu, pa dobro promešajte. Tanku četkicu umočite u to i premažite kožicu oko nokta, ali ne i nokat. Kada se osuši, nalakirajte nokte do ivice

Moda i ljepota 21.01.2016 | 15:02
Savršeno lakiranje noktiju

Lakiranje noktiju nije tako jednostavno kao što izgleda, greške se naročito vide kada se maže jarka boja, a većini dama nedostaje preciznost. Da bi nokti bili savršeno lakirani, uradite sledeće...

U posudicu s vodom sipajte lepak za nokte i vodu, pa dobro promešajte. Tanku četkicu umočite u to i premažite kožicu oko nokta, ali ne i nokat. Kada se osuši, nalakirajte nokte do ivice. Osušeni lepak stvara providan film, koji ćete da lako oljuštite i uklonite pincetom, a lak neće preći kožicu.

Postojana boja

Nokte prvo mažite belim, neprozirnim lakom za nokte. Kada se osuši, nanesite željenu boju, jer će tako biti mnogo jača i neće se provideti, čak i s jednim premazom laka.

Brzo sušenje

Posle lakiranja, na svaki prst kapnite malo ulja, tako da prekrije nokat. Za nekoliko sekundi lak će se osušiti. Ulje (suncokretovo, maslinovo) možete da umasirate u kožicu i nahranite je.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar