Greške kod kupovine veša

Svaka treća dama se razočara kad shvati da je momak omašio njenu veličinu.

Moda i ljepota 18.01.2016 | 13:00
Greške kod kupovine veša

POKLANjANjE veša devojci trebalo bi da bude zabavno, seksi i uzbudljivo. Ali, često ovaj događaj inicira raspravu i njeno uznemireno "pa ti me uopšte ne poznaješ". Ne, nije problem u činjenici da ste joj kupili veš. Prema istraživanjima, većina žena, tačnije 78 posto, voli da dobije veš, ali ne bilo kakav.

Svaka treća dama se razočara kad shvati da je momak omašio njenu veličinu. Uglavnom momci kupuju manje brojeve nego što partnerka nosi, što devojke ponekad tumače kao poruku da smršaju. Posle veličine, sledeća najčešća greška je izbor veša, što dame potvrđuju primedbama da su dobile vulgarne gaćice i brushaltere. Na listi žalbi nalaze se i one da im je partner kupio neudoban veš i boju koju ne vole.

Kako ne bi pogrešili, stručnjaci savetuju muškarcima da u kupovini veša budu pažljivi. Za početak, saznajte njenu veličinu što nije nimalo teško, samo zavirite u garderober kad ona nije tu i vidite broj na etiketi. Zatim se setite veša koji ona inače nosi, bilo u svakodnevnim, bilo u specijalnim prilikama. Razmišljajte u tom pravcu, ako joj kupite nešto potpuno drugačije, velika je verovatnoća da joj se neće svideti.

Na primer, ako je nikada niste videli u tangama, verovatno ne voli da ih nosi, pa nemojte bacati pare i rizikovati raspravu. Obratite pažnju na materijal, ako vam nije ugodno da rukama prelazite preko njega, pomislite kako će tek njoj biti da ga nosi. A teško je izgledati seksi kad vas nešto steže i grebe. Ako ste i dalje zbunjeni, izaberite čipku koja kod većine dama "pali". Ne zaboravite da veš kupujete njoj, pa nemojte ispunjavati svoje fantazije na ovaj način.

Novosti

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bogoje

18.01.2016 12:42

Najbolje su ove sto hodaju bez gaca, ja imam zgodnu mladu komsinicu nikada joj na strtiku nisam video da susi gacice.

ODGOVORITE
Name

krnjo

19.01.2016 06:28

Svaka cast za komsinicu bez gace. Sta ce joj gace.

Name

Obojica

19.01.2016 17:04

Debili

ODGOVORITE