Kejt Midlton najbolje obučena žena u 2015.

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, najbolje je obučena žena u 2015. godini, rezultat je sveobuhvatne ankete koju je sproveo portal "Alicia Kay Style"

Moda i ljepota 23.12.2015 | 09:33
Kejt Midlton najbolje obučena žena u 2015.

- Kejt je postala ikona stila zahvaljujući njenom insistiranju na klasičnom izgledu. Naučila je da izvuče maksimum iz svake odevne kombinacije koju ponese, ali i da ono što nosi prilagodi prilici u kojoj je - stoji u obrazloženju na sajtu "Alicia Kay Style".


Inače, vojvotkinja od Kembridža, već godinama se visoko pozicionira na listama najbolje obučenih žena a otkako se udala za princa Vilijama, njen uticaj na stil miliona žena samo je rastao.


Kejt je postala deo britanske kraljevske porodice 2011. godine kada se udala za princa Vilijama, i od tada je u centru medijske pažnje, a njen stil odevanje britanska javnost pažljivo je pratila i ocenjivala.

Stil vojvotkinje od Kembridža modni znalci ocenjuju kao vanvremenski, a nije neobično da Kejt, osim kreacija najprestižnijih svetskih dizajnera, ponese i komercijalne i svima dostupne modne brendove.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dana

24.12.2015 07:25

Sve mi se svidja, zena bez greske u odijevanju.

ODGOVORITE